Proiectare de sisteme cu
microcontroller-e

Microchip logo

        Datorită experienței acumulate în timp, specialiștii nostri vă pot oferi cea mai bună soluție la problema dvs.. Fie că doriți să înlocuiți un modul sau un circuit itegrat care nu se mai găsesc ca piese de schimb, fie că doriți să transpuneți în practică o idee pornind de la zero, soluția optimă o găsiți la Departamentul de Proiectări Speciale.
        Prin folosirea microcontroller-elor din familia PICmicro™ a producătorului american Microchip®, putem pune în slujba clientului întreaga putere de calcul și deosebita versatilitate în funcționare a acestor produse de ultimă oră ceea ce se traduce prin proiectare la parametrii calitativi foarte înalți și prin folosirea funcțional intensivă a fiecărui pin al acestor circuite integrate. De asemenea, prin folosirea unor emulatoare, simulatoare, tehnologii proprii precum și a bazei noastre de subrutine și programe, timpul de proiectare este foarte scurt, ajungând în anumite situații să se numere în zile, ceea ce se traduce în final prin prețuri foarte convenabile.
        Orice problemă ați avea și oricât de irealizabilă vi s-ar parea, nu ezitați să ne contactați; veți fi uimit de cât de repede se poate materializa aproape orice dorință a dvs..