Circuite imprimate

Prezentare generală

mostră

Specialiștii nostri în domeniu, cu o experiență bogată atât în proiectarea circuitelor imprimate cât și în problemele care apar de obicei la lipirea și montarea componentelor pe acestea, ne îndreptățesc să afirmăm că putem oferi la nivele calitative deosebite consultanță și servicii ca integrator pe piață de circuite imprimate pentru prototipuri, serii mici si medii.
            Astfel, clientul care este în posesia unei scheme electronice și doreste să o transpună în realitate în condiții profesionale nu trebuie să aibe decât cateva minime date tehnice despre viitorul produs finit; în cel mai scurt timp va fi în posesia plăcilor dorite, noi ocupându-ne de tot ceea ce ține de realizarea circuitelor imprimate, începând cu proiectarea asistată de calculator cu pachetul de aplicații OrCAD™ de la firma Cadence Design Systems®, lider de piață în domeniu, continuând cu crearea fișierelor cu baze de date pentru găurirea automată în coordonate, realizarea de filme fotografice speciale necesare în procesul de producție, etc. și terminând cu expedierea prin coletăria poștală a circuitelor imprimate gata debitate.

Proiectare

Detalii și prețuri

Performanțele unui aparat depind la fel de mult atât de modul cum a fost proiectată schema electronică de principiu cât și de modul cum a fost proiectat circuitul imprimat. O serie întreagă de erori pot transforma o schemă foarte bună într-un produs foarte prost. De aceea specialiștii în acest domeniu, specialiști care sunt din ce în ce mai greu de găsit, trebuie lăsați să-și pună în valoare experiența și cunoștințele.
            Nu este de ajuns să fim, legal sau mai putin legal, în posesia unui program de desenat circuite imprimate; calculatorul ne ajută într-o sumedenie de probleme astfel încât această activitate să fie mai productivă dar elementul esențial este specialistul din fața monitorului.
            Tot el poate aranja lucrurile astfel încât o schemă, care la început nu pare realizabilă decât pe o placă cu două straturi, sa poată fi facută într-un singur strat; de aici importante reduceri de preț, deci un potențial mai mare la vânzare.

Simplu strat

Caracteristicile fizice ale materialelor din care se produc circuite imprimate simplu strat precum și limitările tehnologice pentru producerea acestora le puteți găsi apăsând aici. Datorită marii diversități a comenzilor și a multitudinii de factori care intervin vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea da o ofertă de preț corectă.

Dublu strat

Datorită specificului producerii de circuite imprimate dublu strat diferit față de cele simplu strat, și limitările tehnologice specifice sunt diferite, puntând fi găsite dacă apăsați aici. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla detalii sau oferte în funcție de proiectul concret pe care-l aveți de realizat.