SERVICII

Departamentul de Circuite Imprimate și cel de Proiectări Speciale din cadrul Diviziei de Proiecte Integratoare stau la dispoziția clienților noștri cu serviicii caracterizate prin standarde de calitate deosebit de înalte și prin promptitudine evidențiată prin timpi scurți de finalizare atât ale produselor proprii cât și ale celor comandate de beneficiarii noștri.

Tipuri de servicii

OrCAD logo

Circuite imprimate

Problemele care apar începând cu proiectarea circuitelor imprimate și terminând cu cositorirea componentelor pe acestea pot fi rezolvate de specialiștii noștri în domeniu constituindu-ne într-un integrator pe piața de circuite imprimate. Pentru noi nu există impedimente pentru a obține chiar și pentru prototipuri nivele de pret deosebit de avantajoase datorită asistenței intensive a calculatoarelor îndeosebi în partea de proiectare și simulare prin folosirea aplicației OrCAD™ de la Cadence Design Systems®.

Microchip logo

Proiectare de sisteme cu microcontroller-e

Pe lângă faptul că în oferta noastră există sisteme cu microcontroller-e realizate la comandă la cele mai înalte standarde de calitate în unicate, serii mici sau mari, putem livra la cerere proiecte de aparatură bazată sau nu pe microcontroller-e care să proceseze atât semnale analogice cât și digitale. De asemenea putem livra la cererea beneficiarului numai programul - sursă și/sau obiect - de ars în microcontroller-e, asa numitul firmware, pentru diferite cazuri speciale cum ar fi înlocuirea unor circuite digitale care nu se mai găsesc ca piese de schimb sau pur și simplu pentru îmbunătățirea unor aparate care sunt deja construite cu aceste microcontroller-e.
        Datorită arhitecturii interne moderne, puterii mari de calcul bazată pe limbajul RISC și nu în ultimul rând marii versatilități a acestor microcontroller-e specialiștii noștri s-au axat în dezvoltarea proiectelor numai pe microcontroller-ele din familia PICmicro™ fabricată de producătorul american Microchip®.